Van inventarisatie tot volledige implementaties van uw IT-vraagstukken

Business Central

We begeleiden u en uw gebruikers bij de inzet van Microsoft Dynamics 365 Business Central of bij oudere versies van Navision. Op afroep basis staan we u bij voor het optimaliseren van uw processen rondom Microsoft Dynamics BC/NAV, ook nieuwe implementatie, of bij een upgrade naar een nieuwe versie of bij het in gebruik nemen van een nieuwe modules.

 

Webapplicaties & API-koppelingen

We zijn al sinds 2001 actief in het realiseren van online oplossingen, portalen en platformen voor het MKB. Maatwerkapplicaties en API-koppelingen voor elke gewenste situatie. Samen met u gaan we op zoek naar de beste optie en technieken. Werken deze voor u uit, en vertaal uw idee in een werkende webapplicatie. Ook als uw idee nog niet volledig is uitgedacht kunt u al contact opnemen, graag helpen we u verder om de plannen concreet te maken en uiteindelijk te realiseren.

 

Plan&Was

Sinds januari '23 is Plan&Was onderdeel van Proceed IT Solutions. Planning software voor de glazenwasserij- en schoonmaakbranche. We begeleiden- en ondersteunden de eindgebruikers dagelijks bij het werken met het systeem. Met persoonlijke aandacht en de intensieve samenwerking met de gebruikers wordt het systeem continue doorontwikkeld met nieuwe functies en mogelijkheden.

Bent u als professioneel glasbewassingsbedrijf op zoek naar een efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken planningssysteem? Dan is online planning software Plan&Was voor u dé oplossing!