20230307_165003174_iOS2

Proceed IT Solutions is in 2021 opgericht door Jeffrey Poen, met meer dan 20 jaar ICT-werkervaring al vele oplossingen gerealiseerd voor tevreden klanten en gebruikers op verschillende IT/Software gebieden. Met persoonlijke aandacht staan we open voor nieuwe uitdagingen om deze zelfstandig en/of gezamenlijk met u op te lossen.

We zijn actief op gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central en met online (web)toepassingen; zoals het ontwikkelen van maatwerk, implementaties, upgrades en technische/functionele ondersteuning. Business Central (voorheen Microsoft Dynamics NAV) is een geïntegreerde bedrijfsoplossing voor middelgrote ondernemingen.

Sinds januari '23 is Petra aangetreden bij Plan&Was, planning software voor de glazenwasserij- en schoonmaakbranche, als onderdeel van Proceed IT Solutions. Petra begeleid- en ondersteund de eindgebruikers en verzorgt de administratie. Met persoonlijke aandacht en de intensieve samenwerking met de gebruikers wordt het systeem continue doorontwikkeld met nieuwe functies en mogelijkheden.